OM OSS

Egersund Volleyballklubb ble stiftet i 1971. Frank Nomell var primus motor og var den som fikk i gang en egen volleyballklubb i Egersund. Første sesong etter stiftelsen hadde klubben både seniorlag og junior lag, og hadde organiserte treninger for rekrutter og jenter. I årene som fulgte har EVK både hatt elitelag på herresiden og 1.divisjonslag på damesiden. En har også hatt aldersbestemte lag for begge kjønn, og deltatt i NM i aldersbestemte klasser. 

Egersund Volleyballklubb skal være en åpen og demokratisk organisasjon der formålet er å drive idrett organisert i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komitè (NIF). 

Egersund Volleyballklubbs visjon er den samme som Norges Volleyballforbunds visjon; Samspill for alle!

EVKs verdier er begeistring, respekt og inkludering. 

Egersund volleyballklubb ønsker å være hovedaktør for utvikling av volleyball til en betydelig breddeidrett i Dalane. Vi ønsker at alle barn og unge som ønsker det skal kunne spille i vår klubb. 

EVK ønsker at klubbens medlemmer skal oppnå idrettsglede og mestring i trygge omgivelser. 

For å oppnå dette er vi avhengig av engasjerte foreldre og trenere. Vi ønsker også at ungdommen kan bidra til å bygge opp klubben vår ved å være hjelpetrenere og vise positiv engasjement på treninger. Vi kan tilby blant annet trenerkurs og dommerkurs. 

 

Styret i klubben

Styret består av en gjeng unge medlemmer som gjør en fantastisk bra jobb, men vi trenger stadig nye medlemmer da vervene går ut. Flott om DU kunne tenke deg å være med på å fremme og forme EVK til en voksende og sprudlende klubb!  

 

    Styret (oppdatert mai 20)

 

  • Styrelder:                        Ida Kolstø (til mars 2021)
  • Nestleder:                       Nina Laksesvela (til mars 2021)
  • Kasserer:                        Maren Kristoffersen (til mars 2022)
  • Styremedlem:                Lise Klungland (til mars 2021)
  • Styremedlem:                Trond Svanøe (til mars 2022)
  • Varamedlem:                Harald Lædre (til mars 2021)

 
 


 


 Aktuelt

Trykk inn for å få en oversikt over kamper, turneringer, årsmøter og annen nyttig informasjon.

  Se her!
NIF